yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 6 Julai 2009

balik kampung...

sabtu pagi2 lagi kami dah bangun coz nak bertolak balik kampung di melaka...ader kenduri..lame rasenye tak balik kampung..kena plak musim buah..mmg syok abislah...lalu je kat umah orang penuh ngan pokok rambutan..mmg gile lah tgk..sampai kat kampung dalam kol 10.30 coz kami sempat singgah utk bersarapan pagi di restoran pelita nasi kandar..mmg best lah makan tosai kat situ..dulu rajin gak lepak di situ tapi sekarang ni dah kurang coz hujung minggu je bz..kali ni balik kampung mmg saya yang drive coz cian kat my lovely hubby yang baru balik dr keje malam dan sabtu mlm tu dier keje balik..pas settle kenduri dan kemas2 kami pulang ke kl balik tapi sebelum tu sempat singgah ke nilai coz adek teringin sangat nk g sane..tapi kami tak lepak lame dan biarkan adek teruskan bershopping ngan hubby tersayangnye..kami kena pulang awal coz hubby saya dah nak msk keje..malam tu g pasar mlm jap then layan maisarah sampai kami berdua tertido bersama..huhu..

Tiada ulasan: