yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Khamis, 2 Julai 2009

?????


rase nye minggu tak banyak nk dikemaskinikan blog saya ni coz minggu ni berjalan seperti biase..sabtu ni saya akan ke melaka coz nk balik kampung..ader kenduri..yang tak bestnye kena balik hari coz saya ader kelas ahad ni dan hubbyku keje malam..so, kena balik sebelum malam..ader 3 kawan saya dan selamat bersalin bulan 5, 6 dan tujuh..kepada ayang, tahniah dapat bb girl yang dinamakan NUR QAIREENA SOFFEA..lahir pada 21 Mei 2009 seberat 2.7kg secara normal di johor..insyaallah kalau sempat sabtu ni akan singgah di seremban dua utk tgk bb sofea..mesti comel..yang kedua tahniah utk kak siti muslimah coz selamat melahirkan bb girl gak di klang..bb seberat 2.7kg gak..belum ader name lagi setakat ni..next week cadangnye akan ke sana utk tgk bb kak siti..dah sepasang dah anak kak siti..baby yang ketiga adalah bb kepada fazlina..selamat melahirkan bb girl seberat 2.9kg pada 1 julai yang lalu..ahad ni baru nk g tgk bb nye..tu pon kalau dah kuar wad lah..2 minggu ni rasenye akan g tgk bb je..kebetulan semua bb girl..sekarang ni dok tunggu kawan fs iaitu dylla utk melahirkan first bb dan juga kawan ku iaitu diana..semoga kalian semua tabah menghadapi proses bersalin itu nnti..

Tiada ulasan: