yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Rabu, 15 Julai 2009

dah 2 tahun bertunang..

semalam adalah tarikh kami ditunangkan 2 tahun lepas..ader kawan tanye ingat gak ko kan tarikh ko tunang..mmg kena ingat coz tu adalah antara tarikh yg penting..hubby ku siap tanye lagi mane nk g malam ni..saya kate mane2 jelah janji perut di isi..petang tu kami g beli semua barang2 kering yg nk digunakan utk besday maisarah..beli reben dan kertas yg diguna utk hias khemah nye nnti..kalau tak beli sekarang hubby kate nnti kelam kabut..malam tu mulenye nk gak lepak kat pappa rich tapi kami kena ke jusco dahulu coz ader benda yang teramat penting nk dibeli..so, akhirnya kami ke jusco jelah..hehe..settle makan di food court kami pon balik..tapi sempat tapau kfc lagi utk dibawa pulang..hehe..selera bertambah 2,3 menjak ni tapi alhamdulillah dah timbang masih 47kg lagi..hehe..

2 ulasan:

Segalanya disini berkata...

atul..blog dia www.annameer.blogspot.com

nur rabiatul adawiyyah berkata...

ok..atul dah baca..sedihnye...