yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Jumaat, 24 Julai 2009

erm...risau2...

kelmarin g check up coz perut ni asyik skit je...so, doc check urine kompem peknen..tapi bile scam lom clear lagi..so, doc kate next week datang balik utk scan coz doc wooried saya peknen luar rahim coz tanda2 peknen luar rahim mmg ader kat saye..so, saya semalam saya diberi mc dan rest di rumah..lepak kat umah pon bosan gak..lagi boasn coz teringat jcard day di jusco wangsa maju..ati ni mmg nak g tapi pk balik tentang kandungan ni mmg rest jelah..kol 5 pas hubby balik keje baru kami pegi jusco..tu pon nk belikan hadiah utk kwn2 yg bersalin dan drypers maisarah serta baju saya...kalau tak mmg mls nk g..mase dok umah tu bukak balik buku2 peknen saya dulu dan carik artikel ttg kandungan luar rahim..mmg tanda2 tu ader kat saye..betul ape yg doc cakap..semalam pon ingat dah tak sakit..menjelang tghari sakit datang balik..bile baring lagi terasa..kene plak sujud dan rukuk..mmg sakit..ati ni mmg serba tak kena tapi saya dan hubby redha andai itu semua bukan rezeki kami..kami sentiasa berdoa agar semuanye sihat..

2 ulasan:

Naz-Segalanya disini berkata...

wah..maisarah dah nak dpt adik yer.mudah mudahan takdelah luar rahim tu yer..cumer mungkin blom clear sangat sbb kecik lagi.atul..maisara brapa bulan yer

nur rabiatul adawiyyah berkata...

a'a...harapnye semuanye ok..maisarah baru 11 bulan..next month dieer setahun..hehe..mmg plan nk tmbh bb dalam ms terdekat..rezeki tuhan dah bagi kan..