yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Rabu, 8 Julai 2009

exam...

arini amik cuti tanpa rekod coz petang tadi ader exam..nasib baik lah exam paper uhb 1412 tak lah sesukar mana..kalau tak balik mesti tak lalu makan..hehe..petang tadi abis exam tunggu hubby balik sambil tu layan maisarah dulu..after hubby balik kami ke carrefour beli barang sikit..malam ni just lepak kat umah coz esok insyaallah nak abiskan pose yang tinggal satu hari lagi..huhu..pas ni leh raye dah..perkembangan maisarah terbaru dier dah leh berdiri tanpa sokongan..syok je tgk dier..semalam pon bawak dier g klinik beratnye masih naik..sekarang berat maisarah 9.2kg..dan panjang dier sekarang 74cm..alhamdulillah..semuanye ok just nurse mintak maisarah diberi kuning telur utk tgk dier alergik atau tak..pas tu masalah maisarah yg susah nk mkn nurse mintak bagi gak dier mkn coz takot berat dier turun nnti..saya akan cube gak bagi maisarah mkn..

Tiada ulasan: