yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Jumaat, 10 Julai 2009

raye gak aku akhirnye...

semalam adelah ari terakhir aku menggantikan puasaku..leganye rase coz kena ganti 30 hari akibat bersalin mase bulan pose..huhu..takpelah..next time kalau leh mmg nk elak bersalin bulan pose lagi..hehe..kalau dah kena, redha jelah..rezeki tuhan nak bg kena time..semalam pon pas berbuke tak tau nk wat ape..settle baca majalah tido time..tgk maisarah dah tido kol 8 lagi aku pon join lah dier tido sekali..dah 3 hari ni maisarah suke tido awal plak..pas tu tak bangun lah sampai subuh..on the way nk antar dier ke umah ibunye pon dier leh lena balik..ibu yg jagenye pon kate maisarah kuat tido sekarang...penat sangat agaknye coz dah belajar macam2..janji dier sihat alhamdulillah..minggu ni cuti tak tau nk g mane coz hubby keje..kalau nk kuar pon ptg aje..nk g tgk bb2 tak leh hubby kate coz kena tunggu 2 minggu lagi coz hubby cuti..ape pon best cuti coz dapat melepak ngan maisarah ku sayang...

Tiada ulasan: