yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Jumaat, 17 Julai 2009

sabtu&ahad...



erm...sabtu dan ahad yang lepas aku dah start kelas bagi sem baru 2009/2010..penat gak coz kelas dua ari berderet2 macam tu..awal2 lagi dah dapat assg..satu geng ngan mel dan ayiem..so, malam ni start search kat internet utk tajuk yg dipilih iaitu group technology...second assg akan diberi 2 minggu lagi..semalam pon genap maisarah 11 bulan..bahagia je rs tgk anak membesar..semalam jugak dier tgh melangkah stu tapak..bahagia je rs..walaupun tak dapat tgk dan hanya diberitahu melalui my family dan hubby tapi tu dah wat maisarah dah ader perkembangan..semalam gak saya berbalas msg ngan diana coz dier dah mule sakit..pagi tadi dier bg msg yang malam tadi dier dah g spital tapi bukkan baru 1cm dan dah balik umah.semlam just masuk air 1 botol coz graf degupan anak nye tak berapa cantik..alhamdulillah bb nye dah masul lorong dan bile2 akan bersalin..selamat berjuang utk diana..mesti tak sabar..ni gambar maisarah terkini...

Tiada ulasan: