yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 6 Julai 2009

tak tau nk g mane...

semalam saya ader kelas..tapi abis awal plak..balik tu siapkan maisarah dan kami terus ke umah mertua utk hantar buah rambutan dari melaka..huhu..pas tu hubby kate jom bawak anak g jalan2..saya pon ikut jelah..sampai setengah jalan hubby tanye kite g shah alam nk tak?saya tgk jam rase macam jauh je..hubby kate sempat nk g..tapi solat asar kat sanelah..saya pon ikut jelah..kami pon mmg nk g tgk kedai disney baby land kat sane tu..tapi mmg mahal baju2 di sana..compare to jaya jusco dan sogo mmg kat sane tak berbaloi nk beli..pas jalan2 kat sane kami terus pulang ke kl..sebelum tu sempat singgah ke mali's corner di danau kota utk pekena nasi lemak ayam dan char kuey teow..mmg sedap...sempat lagi cik zubaidah dan kwn2 melepak kat sane..hehe..balik tu lepak kat umah ngan ibu dan adek&hubby..

Tiada ulasan: