yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Selasa, 25 Ogos 2009

first time join contest...



tak taulah ok ke tak ni coz this is the first time saya masuk contest..nnti akan tanye pada mommy_zara ok ke tak saya wat ni..saya rase saya dah letak gambar pada sidebar..dah add mommy_zara..ni adalah gambar yang saya rase maisarah nampak comel..



gambar ni nampak comel coz saya raase maisarah macam model..gambar ni ateh maisarah yang amik kat umah nek wan..huhu..



gambar ni plak maisarah ngan ayahnye bersedia nak ke taman...

nama anak saya nur maisarah bt mohamad fikri
umur sekarang 1 tahun
umur mase gambar diambil 7 bulan dan 10 bulan...

mmg saya suke tengok gambar2 ni...

Tiada ulasan: