yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Selasa, 18 Ogos 2009

majlis nur maisarah...




kol 4 petang mule orang sampai..sebelum tu ujan jap..tapi pas tu berhenti..lega lah gak..pas tu mule org datang ramai2...pening gak coz tak terlayan kawan2 yang datang coz ramai kan..kepada yang hadir minta maaf coz tak dapat layan..rase meriah sangat majlisnye..alhamdulillah..selepas macam2 dugaan majlis nye berjalan lancar..banyak gak hadiah yang maisarah dapat..yang paling dier suke adalah teddy bear besar yang diberi oleh aunty sumaiyyah..pagi2 bangun tido tu lah yang dier akan carik dulu..kepada yang lain juge thanks bagi hadiah kat maisarah..thanks sangat2..thanks gak kat pn nini untuk kek maisarah..cantik dan sedap sangat2 kek maisarah tu..saya order di http://happyninie.blogspot.com..harga pon ok..malam tu lepak2 pas tu tido..mmg penat..ahad tu g umah mertua coz nak tanam tulang2 kambing akikah maisarah..

2 ulasan:

happyninie berkata...

assalamu'alaikum

Rabiatul....

hmm..meriah majlis hari jadi maisarah,siap dg baloon2 lagi..banyak hadiah maisarah dapat ye :)

selamat berpuasa :) harap dah sihat :)

terimakasih banyak :)

nur rabiatul adawiyyah berkata...

salam;

mmg meriah..tak sangka akan meriah begitu..selamat berpuasa jugak..tgh mabuk2 lagilah...same2..mmg lain kali nk tempah kek kat akak lagi..