yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 7 September 2009

cian anakku...

sabtu lepas kami sekeluarga tak dapat buat majlis berbuka puasa kerana family saya ramai yang tiada..so, hubby kate nanti ajak semua datang umah raye nanti..kite wat makan2 sikit..erm..so, sabtu tu kami lepak kat umah je coz hubby g melawat orang meninggal...cian gak tgk hubby coz dier baru balik dari keje malam terus kena kuar balik..maisarah pon tercari2 ayahnye..setiap kali orang lalu depan rumah dia mesti intai..airmata nya bergenang je..balik je ayahnya memamg dier peluk ayahnya..wan nye kate mmg betul lah anak ayah..malam tu ayahnya keje balik..cian tgk anak ku rindu kan ayahnya..tapi nak buat macam mane coz ayah terpakse kuar cari rezeki sayang..semalam 0609 adalah  besday my hubby tersayang...kami memang dah janji akan ke midvalley..so, hubby balik dari keje dier kate siap2 pas tu kite g midvalley..senyum meleret jelah saya coz hubby dah free..so, pas siapkan maisarah kami pun bertolak ke sana..sampai sane hubby kate kite kena carik dulu barang yang hendak dicari..first kami tuju ke mom's care untuk belikan hair clips for masiarah..rambang mata ni nk pilih..hubby kate amik jelah mane yang nak..hehe..saya pon ape lagi amik jelah yang saya suke..pas tu kami nak carik lagi hair clip tapi takde plak yang berkena untuk warna ungu..hubby kate takpelah nanti kite g tempat lain plak..huhu..sporting lah my hubby..tu yang wat saya sayang bangat sama kamu..hehe..pas tu nak carik kasut untuk maisarah plak..kami mmg dah sepakat nak carik kasut berwarna putih atau hitam je untuk maisarah..masuk butik clarks takde plak warna dan design yang dicari..hubby kate takpe ronda je semua kedai carik mane yang berkenan..kami nak carik kasut yang sesuai untuk dipakai bersama baju kurung dan skirt coz setakat ni kasut sport adidas nya dah ader untuk pakai bersama jeans..satu kasut jalan berwarna pink pon dah ader..so, hubby kate carik kasut yang sesuai untuk semua warna baju..sampai jusco kami carik lagi tapi semua kasut yang berkenan takde plak saiz maisarah..dah lah orang ramai..maisarah pon dah rimas coz asyik ukur kasut je..hehe..at last kami tanye kat mane lagi ader jual kasut macam tu lagi dan mereka kate di one utama dan jusco maluri..so, hubby kate nanti kite g sane plak..cian masiarah..mak sempat beli satu overall skirt dan tshirt je untuk maisarah..mak tak larat tengok org ramai2 ni..peknen kali ni byk wat mak rimas..before nak balik tu tanye kat hubby nk hadiah ape tahun ni...hubby kate tak yahlah coz semua dah beli..kami mmg takde surprise2 ni..bagi kami nak belikan ape2 ikut citarasa dan kehendak masing2..nanti takot tak berkenan plak..ingat nak balik terus tapi tersinggah plak kedai jeans edwin..saya kate kat hubby saya hadiahkan jeans nak tak?hubby kate kite masuk tgk dulu..at last hubby berkenan gak..syukur coz dapat gak hadiahkan hubby dua helai jeans edwin..harga tu rahsia lah..hehe..tak sempat nak amik gambar..nanti saya masuk kan gambar..pas tu kami terus balik..hubby kate pas minum air pas buke baru kite g jusco untuk celebrate besday hubby..malam tu makan di mc'd coz huby kate dier nak makan mc'd je..tak kisah lah janji my hubby hepi..seronok sangat dapat wat hubby senyum dan dapat ucapan terima kasih dari hubby..to my luvly husband happy birthday and i love u so much..saya harap kebahagiaan kita kekal hingga akhir hayat..mmuahh!

2 ulasan:

Mummy_Sofea berkata...

wah atul byknya survey tuk barang maisarah...bertuah maisarah dpt mak cam atul...anyway semoga atul n husband bahagia hingga pintu syurga..amin

nur rabiatul adawiyyah berkata...

thanks dylla...tu lah dylla ni first time nak beraya betul2 ngan dier coz tahun lepas atul betul2 abis pantang mase 1 syawal..so, tahun ni nak wat yang terbaik untuk dier..dylla pon ape kurangnya..macam2 sofea dapat..