yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Khamis, 3 September 2009

kemaskan barang2 baby...

macam pelik je bunyi tajuknye coz kandungan saya baru nak masuk 3 bulan..dah mule kemas2kan barang2 baby..rase macam jap je..tapi hubby kate macam lame je..taks abar plak nk dukung baby baru..my hubby mmg macam tu..dari peknen kan maisarah lagi...kami pon dah mule buat persiapan untuk baby baru ni..baju2 maisarah banyak sangat2..ader dalam 2 laci..hubby tgk pon senyum je..tapi selepas asingkan ader 1 laci barang2 yang sesuai untuk baby girl..1 laci untuk dipakai oleh baby boy/unisex..1 laci lagi aderlah keperluan2 lain..ibu ader pesan kali ni cube bf baby selama yang boleh..hubby kate mmg kami akan cube..sekarang ni dok carik info tentang bf..nak cubelah..tapi kalau takde rezeki tak leh wat ape coz susu saya kering sendiri dulu tanpa wat ape2..kali ni nk cubelah share ngan mommmy2 yang berjaya bf lame2..kat sini saya sertakan sekali gambar2 baju yang dah disusun rapi..hehe
baju untuk baby boy/unisex

baju ni semua untuk baby girl.....

5 ulasan:

Mummy_Sofea berkata...

wah atul byknya bju...kali ni nak baby boy plak ker?

Abby Sue berkata...

hai,

U nak tau byk info pasal BF..u baca blog ni, she is good, and very detremine..tgk susu dia pun jealous, byk sgt tersimpan dlm fridge..she gave a lot of tips esp mcm mana nak pump masa kat office..

http://farrahim.blogspot.com/

Anyway, kalau berkenan nak tgk baby haiclips esp for lil maisarah, jom la ke blog i..the clips all handmade!!

http://babypinkcraft.blogspot.com

Cheers!

nur rabiatul adawiyyah berkata...

dylla: takde plak pk jantina..just standby je..kalau ikut atul nk girl lagi..hehe..ni semua koleksi kakak nye campur yang baru2 atul beli...

abby sue: thanks a lot..

Lisa Ineles berkata...

atul, bagus la dah niat nk bf second baby ni...insyaAllah boleh...yg penting kena cari ilmu dan jangan give up k...

nur rabiatul adawiyyah berkata...

lisa: thanks a lot..tu lah..mase anak pertama mungkin masih kekok..anak kedau ni nak cubelah..ibu atul pon kate dah steady kalau anak no 2..hehe