yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Selasa, 1 September 2009

merdeka day....

last week cuti 3 hari tapi macam tak cuti coz dua hari berturut2 ader kelas...hubby plak keje malam..boring gak coz bile hubby takde coz tak tau nk wat ape..sedih gak..tapi nk wat macam mane kan dah tugas dier..sabtu g kelas auntie diana dan auntie mel bagi present kat maisarah coz ari tu mereka tak dapat datang untuk majlis maisarah..ape pon thanks a lot to u all coz menarik sangat2 hadiahnye..mel thanks for the headband and socks like shoes..mmg comel coz pink colour..teddy bear pink dr diana pon comel bangat..maisarah sekarang nampak warna2 pink jelah..sori tak sempat nak download gambar..bz sikit..so, semalam aderlah hari untuk kami berehat..pas zohor sebelum ke umah mertuaku hubby kate leh nk g jalan2..kami pon teruslah ke jusco keramat..saje window shopping..beli barang dapur utk umah ibu dan mertuaku sikit...petang tu lepak kat umah mertuaku..dalam kol 10 kami pulang ke rumah ibu coz arini keje..arini kami akan pulang ke rumah kami..minggu ni kami terpakse batalkan majlis berbuke pose kat umah kami coz kebanyak kan family saya tiada..so, hubby kate kena batalkan dan kami akan gantikan dengan majlis rumah terbuka di rumah kami selepas hari raya..huhu..nntikan ye kawan2 jemputan dari kami..so, hubby kate dier nk makan luar jelah this week..kami akan ke midvalley atau one utama..kebetulan nk carik barang raya untuk maisarah lagi..untung maisarah coz barang raye nye dah penuh almari..hehe..

Tiada ulasan: