yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Jumaat, 23 Oktober 2009

Alhamdulillah..akhirnya..

erm..lame rasenye tak berceloteh kat blog ni..arini rase hepi sangat2 coz my second baby dah mule menegur emak nya..dier dah aktif..dier dah mule ganggu mak nye study malam2..malam tadi pon mood tgh ader nak study dengan ditemani anak di dalam ini..tapi banyak kali dier tendang suruh mak nye berehat agaknye coz dah lewat malam..maisarah temankan ayahnye tido..adik teman mak nye..mule2 dulu risau gak coz takde rase ape2 pon walaupun dah masuk 16 minggu coz mase peknenkan maisarah 16 minggu dah mule rase sikit2..kali kedua plak lambat..tapi takpe..asalkan anak mak sihat..tak sabar nak g next scan..rindu mak nak lihat anak mak yang di dalam ni..kakak maisarah pon asyik usik je perut mak ni..dier pon sayang kat adik dier..ayah pon dah rase bb tendang bile mak peluk ayah waktu naik motor..kami semua tak sabar menunggu kelahiranmu sayang...semoga kamu membesar dengan sihat...:)

2 ulasan:

Mamadam berkata...

wah besnye dpt rase rase b kick dlm perot..rndu plak time2 mcm tu..hehe..skang ni dpt gak nat on9 s'mggu sekali..hubby ckp sbr ckit je lg insyaallah thn dpn ade la streamyx kat kwsn umah nat ni..

nur rabiatul adawiyyah berkata...

oklah tu nat..janji dapat online kan..leh lah terjah2 blog..huhu..