yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Rabu, 28 Oktober 2009

contest first besday



 syarat-syarat penyertaan:-

1. Jadi follower Mummy Ayu & add Mummy Ayu dalam bloglist (settle)

2. Tepek banner contest nie kan side bar kenkawan...(settle)

3. Lagi bagus kalu buat sticky mode entry..senang nak jengah nanti.

4. The most important things....tepek kan gambar waktu baby tu (settle)

celebrate her/his 1st birthday..

tak kisah la kat mana, macam mana...

janji nampak baby tu ngan kek....

5. Terbuka kepada kanak kanak di bawah 4 tahun

(so..maksudnya gambar 4 tahun yang lepas pun diterima...)

6. Masukkan nama penuh kanak kanak, tarikh lahir plus

cita la cikit cikit pasal her/his 1st bithday celebration tu...

6. Tarikh contest nie...dari la nie (sekarang)

until my princess nya birthday 10 November 2009

7. Hadiah biarla rahsia but satu je leh kasi tau

my bestest friend dah agree nak jadi one of the penaja

so..satu lagi syarat tambahan..kena link ngan blog mummy ayu &

of coz link jugak ngan blog notti netti

(tak de link direject)

8. Tinggalkan link entry kenkawan kat komen box nie..

9. Pemenang akan dipilih oleh para juri Mummy Ayu

(no undi undi...) ok!





name saya nur rabi'atul adawiyyah bt a.rahim dan ni puteri sulung saya nur maisarah bt mohamad fikri..dilahirkan pada 19 ogos 2008.sekarang ni dier berumur 1 tahun 2 bulan. kami wat besday dier pada 15 ogos 2009 tapi maisarah dilahirkan pada 19 ogos 2009.kire wat awal 4 hari coz besday sebenar dier dekat ngan bulan pose..tu yg terpakse dipercepatkan. mase wat besday dier ni kami wat sekali majlis akikah nya.kami buat di rumah ibu saya dengan bertemakan biru putih. mmg meriah sangat coz ni adalah cucu pertama di sebelah saya. so, semua bz uruskan majlis ni. atok nye yang menghias khemah.

1 ulasan:

mummy_ayu berkata...

salam kenal..dah check ur entry..tak de link ke saya & notti netti kat dalam entry..tambah sikit ek..nanti tinggal komen ok...