yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 5 Oktober 2009

malunye anak mak yang kat dalam ni ye...

petang tadi niat nye nak bawak maisarah g klinik coz dier selsema..hubby kate kite g scan sekalilah coz dah alang2 nak jumpe doktor hisham..our favourite doctor..tapi bile kami balik keje orang yang jage maisarah kate maisarah ok je..takde plak hingus2 dier.so, hubby kate kite tetap g klinik lah..scan tgk anak kat dalam..so, kami pon g lah ke sana..doktor tanye ader ape2 masalah ke before kite scan..saya kate cume risau coz berat tak naik2..doktor kate tak yah risau coz this is not the time to worried..after 4 months baru risau kalau berat tak naik2..lega jugak dengar..mase scan first question kami aderlah our bb sihat tak coz perut mak nye kecik je..doc kate sihat..mase doktor tunjuk anak kami rase macam best sangat coz dier tengah main..mendada2 dier doktor kate..mulutnye tgh bergerak2..seronok nye  tgk..tapi bile doc nak tgk jantina nye terus dier tutup ngan peha nye..puas dipujuk tak nak dier tunjuk..doktor kate pada minggu macam ni mmg baby leh nampak jantina nye..tapi anak kami ni malu2 plak..so, doktor kate saiz nye normal dan tarikh due saya same..kepala pon di bawah..uri dan air ketuban duduk di kedudukan yang betul.cute sangat kami tgk anak kami..rase tak sabar nak tunggu dier kuar..so, after scan kami borak2 dulu ngan doc dan dier minta kami datang kami datang balik waktu 8 bulan dan kalau nak tengok jantina kami perlu datang mase bb 6 bulan..mase tu akan jelas nampak..so, we decide akan g balik pada hujung november sebelum aidiladha..yang buat hubbyku tersenyum bile doktor kate anak kami dijangka gegirl lagi:)doktor kate melalui fizikal nye doktor kate kami akan dapat seorang lagi girl..kami tak kisah girl or boy cume hubby kate tadi seronok dapat tengok anak kite bergerak..jelas sangat dier tunjuk..nampak bb kami manje sangat..alhamdulillah kami bersyukur sangat2 semuanye sihat.memandangkan lambat lagi nak g scan tengok jantina balik hubby kate kite pilih satu warna yang sesuai untuk beli barang bb coz kalau girl pon leh pakai boy pon leh pakai..macam peknenkan maisarah dulu banyak kami beli warna putih..nnti saya update kan gambar scan tadi ye...

anak mak nampak sweet sangat mase ni...

2 ulasan:

Mummy_Sofea berkata...

wahh dpt gugurl lg..meriahla umh ngn anak darezz....xkisahlakan jnji sumanya sihat n selamat

nur rabiatul adawiyyah berkata...

a'a dilla..tu jangkaan doktor mengikut fizikalnye dilla...kami pon tak kisah..asalkan sihat dan selamat..