yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 2 November 2009

cuti yang amat bermakna...

erm..seronok plak cuti dua hari ni..mane tak nye kali ni lah kami dapt lepak berempat secara tenang..kebetulan ibu pon takde sabtu lepas so kami lepak lah umah kami..sabtu pagi tu kami bangun dan tgk cuaca di luar masih hujan..hubby kate macam mane ngan photoshoot anak?jadik ke tak?kalau tak kite bertolak ke melaka lah..saya kate nnti kol 8.00 baru call zaza coz kalau leh tak nak lah batal lagi coz hubby dan saya akan sibuk pas ni..cian plak kat maisarah kan..nak wat macam mane mmg ayah ngan mak dier selalu bz..tapi tetap ader mase utk maisarah..lepas dah discuss2 ngan zaza kami tunggulah sampai kol 10 lebih untuk wat photoshoot masiarah..akhirnye settle gak photoshoot maisarah di klcc..leh lah visit this link..zaza...maisarah meragam gak kan coz boring kena posing2..hehe..nakw at macam mane sayang..kite kena wat tu semua..hehe..masuk je keta maisarah terus terlena..ngantuk rupenye anak mak..balik tu bgtau kat hubby kite balik umah dululah coz ari pond ah tghari..nak g mane2 pon tak syok..kami balik ke rumah dulu rehat2 bersama dan masak same2....petang tu ingat nak kuar balik tapi hujan plak..dok lah kat umah sampai maghrib..yg kelakarnye pas maghrib kami pergi balik ke klcc..kelakar kan..bukan nye ape kami nak g carik ice blended yg saya idamkan tapi semua tempat kami tanye semua kate takde ice blended yg saye idamkan tu..sedihnye..hubby kate takpelah nnti kite g carik lagi..saya kate kalau tak dapat carik, kite wat jelah sayang..tak ssh pon sebenarnye..so, pas balik dari klcc kami pon tido..pagi tui ingatnye nak bertolak ke melaka coz hubby kate dier larat kalau nak balik hari..tapi masiarah macam tak nak g jln jauh2 coz maybe dier penat..dier pon bgn tido lambat sangat..akhirnya pas masuk tol sg besi kami decide nak ke nilai..lagipon barang2 hantaran untuk adik iparku tak dibeli lagi coz nnti lambat palk siapnye hubby ku kate..pas ni mesti kami sibuk wat hantaran nye coz semua hantaran nye hubby ku yg akan watkan..kreatif gak suamiku ni..hehe..balik dari nilai kami terus ke midvalley utk isi perut dan go to pameran hartanah..nape kami ke sana coz kami nak carik umah baru..umah yg kami tinggal sekarang ni dah mule sesak sejak penubuhan sport centre..nak parking pon ssh..bising lagi..ingatnye ader rezeki kami nak pindah sebelum bb kedua ni kuar..tapi nak pindah penuhlah satu lori brg kami..huhu..malam tadi lepak ngan hubby dan masiarah kat umah sambil melayan kerenah maisarah yg makin comel dan banyak akal tu..rindu kat ayah dan maisarah..love u all so much..


ni antara gambar maisarah..sori ye zaza ciplak kat ur blog..

2 ulasan:

::Mamalyna:: berkata...

maaf jika mengganggu...
Salam perkenalan, jemput singgah blog saya…macam2 ada untuk si comel anda…
http://www.mamalyna-eshops.blogspot.com

nur rabiatul adawiyyah berkata...

thanks...