yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Jumaat, 15 Januari 2010

akhirnya ku dapat juga...

mak baru balik dari shopping2 di sogo..huhu..penat betul rasenye..g jap je tapi lenguh satu badan...yang bestnye mak dah dapat beli breastpump medela yang mini electric..syok betul..thanks sayang coz belikan mak pump tu..walaupun utk sebelah je tapi mak ttp beryukur...yang penting mak nak beli pam yang leh pakai bateri coz senang mak nak bawak ke kelas..niat mak mmg nak susukan adik sampai umur 2 tahun..insyaallah..ayah pun dah sokong..ayah kate nak tgk mak hepi bile buat sesuatu tu..mak jeles bile tgk org dapat susukan anaknye lame2 coz mase kakak mak dapat susukan jap je coz takde kesabaran kot..huhu..kakak maisarah, mak mintak maaf sayang..harapnye tak berlaku kesilapan lagi pas ni..kat sini mak tepekkan gambar..mak tak amik gambar pon lagi coz masih dalam kotak..mak beli yg pakejnye ngan beg dan kelengkapan yang lain...huhu..

2 ulasan:

Mummy_Sofea berkata...

tahniah atul..bestkan dapt bp yg kita idamkan..cam dilla dulu bnda yg dilla nak sgt ada sebelum deliver..gudluck k..

nur rabiatul adawiyyah berkata...

thanks dilla..mmg best coz benda yg penting ni mmg nak gune mase dalam pantang..tu yg cepat2 beli...