yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Khamis, 11 Februari 2010

34 weeks...

semalam 10/02/2010 genap mak dah 34 minggu..6 minggu lagi mak dan ayah dah leh lihat adik m...g check up berat mak dah naik 2kg..sekarang dah 55.5kg..macam besar plak badan mak..mase g check up tu mak risau coz nurse tak dengar jantung anak mak..dier kate dah padat ni..bile belek punye belek baru dengar degupan jantungnye..lega mak..tapi dari semalam pagi perut mak asyik sakit je..siap cirit birit lagi..sampai ke pagi ni..ayah kate tak yah g keje..tapi mak nak g gak coz nnti kalau kat umah sape nak tgk mak..ptg ni ayah kate kite g klinik lah coz mak tak nak g spital dulu..pagi ni kalau nak g klinik doktor hisham plak takde..dier biase ader ptg je..mak pon dah tak larat nak jalan lame2 ni..tapi ader lagi plak barang tak beli..selagi tak bersalin selagi tu lah ayah kate tak abis membeli..mak mmg macam ni...huhu..baju untuk adik m tak tau dah bape pasanag mak beli coz mak ni mmg excited sikit walaupun kelahiran kedua dan jantina yang same..mak rase dah tak sabar nak bersalin..hopefully semuanye dalam keadaan ok..

34weeks...

Tiada ulasan: