yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Khamis, 24 Jun 2010

keputusan telah dibuat

nape mak update blog arini..mak tgh takde mood..nape mak takde mood? mak takde mood coz mak rindukan puteri2 mak yg kat umah..mak rindukan mereka semua coz mak tak puas bermanja ngan mereka..mak bz sangat ke?a’a..mmg mak bz sangat dua minggu ni..rase kesian tgk anak2 mak ni..mak mmg terpakse amik kelas sem pendek ni coz subjek sem pendek jarang offer..so, nak tak nak mak takde pilihan mmg mak terpakse amik..untuk semester depan mak pilih kelas ape mak patut amik atas bantuan kawan mak nat dan kak iffah..thanks a lot..selepas dibincang ngan ayah, mak akan amik satu subjek yg perlu ke kelas dan asatu projek sarjana muda cadangan..tapi projek tu masih dlm pertimbangan..semester depan mak nak bagi tumpuan kat anak2 mak..kesian plak bile tgk kecik2 mak tinggalkan untuk ke kelas..mmglah kena berkorban tapi naluri mak ni lebih kuat mengatakan focus pada anak..tak payahlah nak rush2..takde ape yang nak dikejarkan..mak pon dah ader keje tetap dan ada keluarga sendiri..wan pon kate kalau leh semester depan focus kat anak2 sikit..cian tgk diaorg tu..lagipon pose dan raye tak lame lagi..byk persiapan perlu dibuat dan semua itu memerlukan DUIT..huhu..lagipon sebelum pose mak nak bawa anak2 mak ke tempat ini..


bukit gambang..mak amik gmbr ni kat blog ini..

mak sudah tidak sabar membawa anak2 mak ke sana..kakak selalu cakap kat mak ngan ayah mandi2..actually mak beli pakej ke sana 2 hari sblm mak lahirkan asik..mase tu pwtc ader wat matta fair..bulan 9 ni ader lagi tapi tak g lah kot ..bulan 9 nak ke Cameron highlands tapi kite semua dok kat apartment yang telah disewa oleh wan..banyak betul duit mak ye nak g jalan2..haha..bukan byk duit tapi mase bersama family itu yg penting..betul tak kawan2..


mengenai majlis bulan 7 ni byk dah mak beli..plastik goodies untuk kanak2, isi dalam ader yg mak dah beli..benda pon tak lame lagi kan..sebulan je lagi..goodies utk dewasa dan belon2 maksu yang uruskan..sekarang ni plak mak bz bisnes..raye kan nak dekat..lame dah mak tak jual biskut..tahun ni mak kembali mengganas menjual biskut raye mak..tapi kali ni mak focus satu biskut je iaitu coklat cips coz tak maul ah byk2 jenis..leceh..nnti mak updatekan gambar biskut mak wat ye..murah je mak jual rm 28.00 untuk 100 keping..minggu ni mak ngan ayah kena bengkak kan mata coz ader 1200 keping utk dibuat..org sudah mule order..alhamdulillah..ni semua rezeki anak2..sape2 nak nnti leh lah order..

2 ulasan:

Rizziela berkata...

Wow! bestnya...dah start meniaga dah

nur rabiatul adawiyyah berkata...

a'a..alhamdulillah..rezeki anak2..