yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 14 Jun 2010

mood yg tak berapa nak ader...

bila mood mak nak ader ni..lame dah mak tak eksyen ttg perkembangan anak2 mak yg pintar2 itu....haha..tak baik eksyen ye pn atul..mane ader eksyen..just nak share ngan kwn2 je..mak masih cube mengembalikan mood mak ni..
Kite mulakan ngan perkembangan anak sulung mak, Nur Maisarah bt Mohamad Fikri


anak mak yang sulung ni dah berumur 1 tahun 10 bulan..besar dah anak mak ni..ape yang kakak leh wat ye..
1) macam2 dah kakak leh sebut.alhamdulillah kakak tak pelat
2) sayangkan adiknye..ini buktinya..


3) sudah pandai sebut dirinya kakak..comel sangat..
4) sudah boleh berlari dan melompat..huhu

puteri kedua mak nur marissa bt mohamad fikri leh wat ape..


1) dah pandai ajak borak2...rindu same kamu dik..
2) pandai ketawa bile ayah geletek2 dier..
3) adik dah leh meniarap..tapi kena mak atau ayah mengiringkan dier..tak lame lagi mesti leh meniarap sendiri
4) yang mak ngan ayah dah perasan adik tak suke kuar jalan2..pening mak tak dapat shopping..huhu.
5) berat adik dah 5.7kg setakat 2 bulan setgh..panjang 58cm..semangat badan adik..ni buktinya


semangat tak saya?masih tak semangat lagi ye...kalau tak semangat mak kena bg saya susu byk2 lagi..huhu

mak rase mak tak sempat lah nak cite panjang2..nnti ader mase mak tulis lagi ye..mak bz biskut coklat chips lah sekarang..huhu..rezeki anak2..sekian...

Tiada ulasan: