yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Khamis, 17 Jun 2010

persiapan majlis...



entry kali ni mak nak cite tentang persiapan menjelang majlis yang akan diadakan 31 julai nnti..mak bgtau awal2 coz mak nak semua mak, ibu, mama, mummy, umi datang mase majlis tu nanti...so, dah bgtau tarikh ni awal2 mak2 semua kena masukkan dalam diari masing2 ye..okey tak nak lah membebel panjang..kad mak dah siapkan tinggal nak tag kat semua mak2 kat facebook dan dalam blog mak nnti..huhu..

tahun lepas mak dah pilih tema biru putih...tahun ni mule2 cadang nak buat pakai tema pink dan biru tapi acu kate asyik pink je dier dah bosan..so, sepakat pilih tema merah....comel kan..mak trase macam nak wat tema mickey mouse tapi tak jadiklah..setakat ni khemah mak dah booked kat maklong sebelah umah wan..mule2 mak nak wat kat dewan umah kite tapi tak jadik coz pakngah ajak sekali wat majlis kesyukuran anaknye..mak kate leh lah wat majlis kesyukuran kelahiran marissa sekali..tapi akikah tetap buat asing nnti..ayah kate tunggu besday adik plak..cakap pasal pakngah mak lupe wat entry khas bgtau yang mak dah jadik maklang..

pakngah dapat bb girl gak..penuh anak dara kat umah wan..tunggu acu bersalin plak November ni..harap2 boy lah plak..paksu kalau leh nak bb boy..huhu..name anak buah mak yang baru adalah umi nadhirah bt Muhammad firdaus..okey..sambung balik cite pasal persiapan majlis.kad mak da wat sendiri..takdelah cantik sangat tapi mak puas hati coz dapat wat sendiri utk anak mak..kalau leh kotak goodies utk budak2 mak nak wat sendiri tapi ayah kate beli jelah palstik besday tu..erm..semangat mak ni lain macam sikit..asalnye nak wat kecil2an tapi bile dah join ni jadik macam besar plak..

pas mak dah lajar wat cupcake sendiri mak ingat nak wat cupcake sendiri utk anak2 mak dan anak buah mak..mak tak tau lagi nak wat macam mane..lilin hepi besday mak dah siap beli..ayah kate mak ni semangat betul..hehe..tapi tak taulah sempat ke tak nak wat..hehe..oklah setakat ni je dulu mak punye cerita..nnti mak cite lagi k..




2 ulasan:

Rizziela berkata...

Memang mak penuh semangat..awal sungguh preparation dah dibuat

nur rabiatul adawiyyah berkata...

hehe..nnti jempu dtg tau ila...