yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 30 Ogos 2010

dah tak leh on fb...

mak dah jadik bosan kat opis coz tak dapat berinteraksi ngan kawan2 mak kat fb...kat opis dah kena block..huhu..cian mak..(ibarat kate kakak)..huhu...mak ingat nak bawak laptop ngan internet mak ke opis tapi kalau naik motor mane lah larat nak bawak tu semua...mak cite kat ayah dan ayah kate nnti kat umah lah baru bukak..bagi mak fb ni penting coz mak nak berhubung ngan kawan2 di samping mak nak membeli online..napelah diaorg ni block kan...erm..nak wat macam mane..nk gune hp nnti ayah bising plak..huhu..yelah nnti ayah yg kena bayar bil..tapi mak ingat sekali sekala mak akan bawak laptop jugaklah..kalau tak mesti mak ketinggalan ttg cite kawan2 mak..kepada kawan2 mak kalau nak tau perkembangan mak mmg kena tgk kat blog atau leh emailkan pertanyaan ttg ape2 di aretul_wmj@yahoo.com...bye...

Tiada ulasan: