yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Khamis, 5 Ogos 2010

Mak mmg dah tak sabar…tak sabar nape ye..tak sabar nak bawak anak2 g bercuti..minggu ni mak dan ayah akan bawak anak2 ke bukit gambang resort city..rasenye mmg teruja lah coz dah lame mak tak bawak anak2 mak keluar..mane tak nye sejak dua menjak ni mak ngan ayah sibuk berbisnes biskut coklat cips..so, sebelum nak g mak ngan ayah dah siapkan tempahan auntie ainul..so this week mak dah tak amik tempahan..alhamdulillah bisnes makin kencang..nak raye ni pon mak dah byk terima tempahan..tu mak terpakse tutup awal coz nnti sukar mak nak carik bekas2nye..

Berbalik pada cite mak tadi mak akan bertolak pada pagi sabtu dan balik pada ahad petang..ingatnye nak cuti isnin ni coz mesti penatkan tapi mak kena g opis coz mak ader meeting dan jamuan bahagian mak..so, kenalah g opis walau penat macam mane pon..mak rase nak wat kek atau cupcake utk jamuan isnin tapi tak sempatlah rasenye coz mak baru balik..sure penat..lagipon mak dah janji ngan acu nak watkan kek utk sharol. Kalau sempat mak akan cube wat lah…
16 hb ni mak ader exam PTK kat MARDI..huhu..ni first time mak amik ptk..isau plak..mak takde pengalaman..harapnye mak leh lah lulus ngan cemerlang..mane tau rezeki anak2 mak dapat keputusan yg dasyat ke kan..hehe..berangan je mak ni..
Oklah kalau mak bebel lame2 org bosan plak baca ape yg mak tulis..kawan2 semua doakan kami selamat pergi dan pulang ye..

 

Tiada ulasan: