yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Jumaat, 24 Disember 2010

bercuti lagi....



mood mak sekarang ni dah melayang…nape melayang ye..sebab mak nak cuti selama 3 hari next week..ikut ati nak pulun sampai thn baru tapi nk buat macam mane tu je baki cuti yang mak ader..pagi tadi pon kakak maisarah tanye mak nk pegi mane…kesian dier..dier ingat mak pakai baju peknen mak nak jalan kot..huhu..takpe ye anak2 mak sayang…mak dah cuti esok sampai rabu..ari ahad atau isnin mak nak bawak kamu ke melaka…memang dah janji ngan ayah nak bawak anak2 jalan dekat2 je akhir tahun ni..so, kami pilih melaka…yang sedihnya semua hotel dan homestay penuh..so, terpaksa lah kami bermalam di rumah makcik ku..takpelah kan sambil tu leh melawat kampung yang dah lame tak ku jenguk..lame dah mak tak jumpe sedara mara..marissa pon tak penah balik kampung sejak lahir..ramai yang sudah menanti budak tembam ni wan kate..abislah kamu sayang kena buli lah di sana…huhu..mesti ramai yang terkejut tgk mak sekarang ni…lame dah tak balik nk masuk 3 orang dah anak2 mak..hehe..nak wat macam mane kan..rezeki..hehe…lama dah mak rase mak tak bawak anak mak jalan2..so, inilah masenye mak nak bawa kamu jalan2..ingatnye balik dari melaka mak nak singgahlah nilai tapi tgk lah macam mane nnti….selamat bercuti kepada semua..


2 ulasan:

mummy_ayu berkata...

selamat bercuti!!!

nur rabiatul adawiyyah berkata...

mummy ayu: selamat bercuti...