yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Isnin, 3 Januari 2011

penutup percutian 2010....part 2

second day tu plak kami bertolak dari umah makcik menuju ke wet world pedas..malang sikit lah nasib kami kerana bekalan air utk dalam toilet takde..diaorg beklkan air panas..aduhai..napelah diaorg ni tak bagus..kalau dh tau air tak cukup patutnye tutuplah kan..ni nak kaut keuntungan je..makanan dier pon tak sedap..my hubby said this is the first and the last kite pergi..betul lah tu..mmg tak best..takpelah janji dapat bawak anak2 g jalan2...

kami lepak kat sane pon tak lame coz adek baru je abis pantang..cian ngan sofea coz panas kan...balik tu kami singgah pekena cendol kat senawang..alamak lupe plak name cendol popular tu..takpelah tapi cendol dier mmg best dan murah..leh tambah lagi tapi confirmlah aku tak tambah coz penuh perut..pas settle semua kami bertolak pulang ke kl.. sampai kat kl hubby request nak masak kuey teow goreng..semua pon ok je..ajak p makan luar dier tak nak..last2 malam tu lepak je kat umah ibu...

rabu pagi kami balik umah kami sendiri..yelah nak kemas barang lagi kan..petang sikit en hubby bawak p shopping barang2 anak kat kedai2 bb kat sri gombak..mainan kakak yang banyak..yg penting dapat gak patung barney utk dier..asyik nyanyi jelah ngan patung barney nye..malam tu just lepak umah coz kepenatan...oklah selesai sudah cerita utk 2010...nntikan kemunculan cerita 2011...bye2...salam..

Tiada ulasan: