yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Jumaat, 25 Februari 2011

excited...

nape mak excited?lame dah tak update tiba2 nak excited plak kan..takpelah..hidup kena selalu hepi..hehe..esok mak dah nak masuk 23 minggu...jap je mase tu berlalu..mak pon semakin tak larat..huhu..mak dah g scan 2 minggu lepas...alhamdulillah bb semua dah ok..tapi mak tak ok lagi..sekarang ni mak dalam usaha utk menyihatkan badan mak agar bb kat dalam sihat selalu..pasal jantina mak tak kisah coz dah 2 kali scan ni doc tak condifent plak pasal jantina bb..takpelah bb m..girl ke boy mak ngan ayah sayang jugak..janji kamu sht..alhamdulillah..

mak rase excited coz mak dah mule sikit2 beli barang bb m..tapi mak baru beli 5 pasang baju dan 3 kotak botol nk letak bm nnti..tak sabar mak nak dapatkan mesin plak..kali ni abis warna biru mak beli barang kamu..kalau mak beli pink atau purple macam tak ok coz tiba2 betul boy kesian kamu nnti pakai warna girl..kalau kamu girl ok je mak pakaikan kamu barang warna biru...mak ingat ader masa nnti mak nak carik barang untuk kamu lagi..

mak excited gak coz akhirnya kad untyuk besday kakak marissa dah siap..nnti nk edar maybe lagi 2 minggu...excited kan mak ni macam anak nak kawin plak..hehe..goodies untuk dewasa kami kena settlekan by next week..

dalam mase yang same mak sedih kerana kawan mak, eja mama kepada tiya telah kehilangan bb nye..mak harap sangat eja tabah dan kuatkan diri demi mr papa dan tiya...mak doakan pas ni eja akan peknen lagi..

Tiada ulasan: