yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Rabu, 9 Februari 2011

majlis anak2ku..tak jadik ke?

salam;

nape ngan tajuk kat atas tu ye?aritu saya pon rase macam tak jadik je nk wat majlis anak2 tapi mane leh mestilah jadik coz ni majlis ramai of coz lah jadik..bukan nye tak pk nk wat ape tapi mmg mak betul2 sibuk...aduhai..pening ni coz lebih kurang sebulan je lagi majlis..bile atuk ajak wat discussion last week br terpk ape nk wat tapi mak dah ader idea2 yang nak dikeluarkan...ape ye mak dah pk nk kena wat...

-tempah cameraman - yg ni mak dah bincang ngan ila mykhalish..tapi sori ila coz kami tak bank in lagi depositnye...
-nk tempah kek untuk marissa...yg ni blm confirm nk tempah kat mane coz mak ingat nk tempah kat SR je..
-yang best atuk setuju nk wat candy buffet ngan fruit buffet..tak taulah ape jadik ngan meja2 tu nnti..hehe
-khemah insyaallah 4 bijik telah ditempah oleh atuk..tema kami tetap pink dan purple..
-lembu akikah seekor utk wat dua masakan...yg ni tugas ayah coz ayah nak amik ngan kawan ayah..
-makanan-makanan untuk majlis dah bincang pon..semua setuju ngan menu yang ader..antaranya akan ader nasi minyak, mihun sup, satay, nuget, hotdog dan lain-lain lagi
-kad plak mak ingat nk tempah tapi dah semua kate suruh mak yang wat..aduhai..mak kena bertindak segera lah..ni dah bulan 2..
-nnti kat atas candy buffet mak nk letak cupcake tapi tu lah ayah kate nk wat cupcake sendiri je..ayah kan rajin..hehe..
-baju anak2 pon tak carik lagi..mereka semua akan pakai baju berwarna ungu..
-baju mak ngan ayah pon tak beli lagi..ayah akan pakai warna pink dan mak kena pakai warna ungu..

bile tgk banayak gak lagi tak wat...harap2 sempatlah coz minggu ni mak bz ngan test..maybe pas tu lah kot..harapnye majlis ni akan menjadi majlis yang manis dan meriah..insyaallah

2 ulasan:

Iela Fazielah berkata...

mudah mudahan....ni nak buat bday party ke... smapai 4khemah tu.. meriah betul!

nur rabiatul adawiyyah berkata...

ni besday ngan akikah sekali ila..4 khemah coz akan sambut utk 3 org puteri 2010...:)