yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Selasa, 29 Mac 2011

majlis nur marissa yang ke setahun

kenapa entry kali ni takde gambar lagi?jawapannye saya sangat sibuk pada hari kejadian dan tak sempat nk bergambar..kalau nk tgk gambar kena tunggu cd dr cameraman kami..thanks a lot mykhalish kerana sudi nak amik gambar untuk majlis marissa kali ni...next time leh amik gambar lagi..huhu..


ok..cakap pasal majlis kali ni ramai dok kate macam majlis kawin..mane tak nye orang yg sampai semua takot tersalah khemah..atok order khemah sampai 5 biji..4 khemah kami wat utk tetamu dan satu khemah untuk letak barang2 yang nak digunakan..lagipon kami wat majlis akikah ni untuk 3 orang...so, tu yang amik khemah sampai byk macam tu..

alhamdulillah akikah marissa dah kami tunaikan...tinggal nak tunggu next bb kuar baru kami fikirkan tentang akikahnye plak..yelah, kalau boy 2 ekor kambing.kalau girl satu ekor kambing..bile bb kuar baru kami fikirkan cara macam mane..tapi en suami kate akan ader majlis lagi pas raye ni...aduhai en suamiku..penat ni tak ilang lagi tapi ader lagi ke sayang..insyaallah bile ader rezeki lebih kami akan watkan majlis2 itu...

saya nak ucapkan terima kasih banyak2 pada yang sudi hadir pada majlis anak kami kali ini..sorilah kalau terdapat kekurangan..bukan ape tak jangka begitu ramai org akan hadir..next time kami akan tambahkan ape2 yang kurang itu..:)

ape pon majlis harijadi dan akikah nur marissa kali ni berjalan lancar dan meriah sangat..:)

4 ulasan:

Iela Fazielah berkata...

alhamdulillah.. semua berjalan lancar.. sory xdpt hadir... lawat MIL yg sakit br balik umrah... nest time ada kesempatan ila nak dtg

nur rabiatul adawiyyah berkata...

it's ok ila..next time k..

mRs aGed berkata...

x dpt mkn coklat..huhu

nur rabiatul adawiyyah berkata...

tu lah mel..pttnye ko yg kena rs coz ko sifu nye..sori mel..next time aku bawak kan utk ko ye..