yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Khamis, 10 Mac 2011

perkembangan majlis anak-anakku...

erm..lame sudah tak update blog ku ini..dah berhabuk pon blog mak ni...maaflah mak bz sikit..yelah mak nib z woman..huhu..dua tiga menjak ni gak mak dan anak2 mak semua tak sihat..semalam pon mak mc..mak juge bz ngan preparation besday dan akikah nur marissa...jom check ape yg dah dibuat:

kad - settle
Lembu untuk akikah – settle
khemah 4 bijik beserta scallop mengikut tema – settle
goodies untuk dewasa dan kanak-kanak – dah beli
barang2 kering untuk memasak – settle
kek birthday – settle tempah di happyninie
cupcakes, tarts, kek oren – belum beli barang lagi..huhu
meja untuk kek – settle
alas meja kek – tak settle lagi
alas meja untuk meja dessert dan buah – settle
barang2 basah nak masak – sabtu sebelum majlis
peralatan untuk makan – settle
erm..nampaknye ader lagi barang yang boleh dan perlu dieli awal tak buat lagi...kena settlekan cepat ni..tetamu pon ramai tak dijemput lagi ni...

mulai minggu depan mak dah kena cergas sikit..tak leh lepak2 lagi coz lebih kurang 2 minggu je lagi majlisnye..pas majlis settle mak nak wat preparation untuk adik plak..sekarang dah mula beli sikit2..

.

2 ulasan:

Iela Fazielah berkata...

wah... cpt2 buat kad jemputan tau... mcm teringin nak dtg je....

nur rabiatul adawiyyah berkata...

iela: jgn mcm tau..tapi dtg lah ye...