yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Selasa, 25 September 2012

bila kakak dh mule ucap perkataan bosan...

lama dh tak update blog...banyak benda nak cite sebenarnye tapi tak berkesempatan..maklumlah bz skit sekarang ni...berbalik kepada tajuk di atas mak jadik sedih coz dh dua minggu ni kakak sarah mula bagitau yang dia dah bosan asyik pegi umah ibu je coz dia kata mak ngan ayah cutilah bawak kakak ngan adik jalan2...

bila bincang ngan en suami memang kami mengaku yang dah lama tak cuti bawak diaorang jalan2...baru2 ni ada matta fair mak dah beli tiket aquaria yg mak plan nak pegi masa anniversary kelima mak ngan ayah nnti..mak beli pakej ke gambang pahang utk pegi pertengahan bulan okt ni coz mase tu mak cuti semester...mak beli tiket masuk legoland plan nak pegi bulan disember nanti...baru2 ni plak dh booking homestay di taiping dan cameron utk pegi raya haji nnti coz plan nak ke taiping,penang dan balik ke cameron..

tapi dalam mase yang same mak rase mcm nak bawak anak2 mak ke tempat yang boleh balik ari dalam mase terdekat coz nak bagi diaorg enjoy tapi tak tau nak pegi mane...mak sendiri dah mule bosan kat kl ni coz banyak sangat kejadian2 yang wat mak sedih sangat...so,konon2 nak bawak diri lah...huhu...tapi yang penting bawak diri bersama en suami dan anak2 mak...oh i miss them so much...love u all...

mood:nk g pd tapi masih trauma lagi:(

Tiada ulasan: