yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Rabu, 26 Jun 2013

BILA AYAH DAN MAK SUKA BUAT KEK:)

dua tiga menjak ni mak ngan ayah bz sikit ngan tempahan kek..ni blm nak raye coz raye pon ade gak orang tanye dah..next week ade dah satu tempahan kek dan satu tempahan cupcakes..yang lain nak order coklat..alhamdulillah rezeki anak2..makin bertambah2 tempahan..tu lah kan orang kate kadang rezeki anak2 ni kite memang tak boleh jangka..setiap kali baking mak mesti ingat kite kena wat ngan keikhlasan dan dengan kasih sayang..baru masakan kite sedap..hehe..ni puji diri sendiri ni..kat bawah ni mak tunjukkan sikit gambar kek mak wat...

yang ini kek coklat ngan topping ganache ditaburi coklat putih dan badam..RM45.00 1kg

yang ni kek coklat ngan topping koko ditaburi coklat rice dan badam..RM40.00 1kg

yang ni kek curahan coklat..huhu..kek coklat bersama topping koko dan dihiaskan dengan m&m dan kit kat..RM85.00 bagi saiz 9 inci..berat lebih dari 1kg

ni kek coklat bersama topping coklat ditaburi coklat cips dan badam..RM40.00 1kg

semuanye kek coklat..ramai yang berminat ngan kek coklat..ade gak kek lain yang mak buat tapi coklat gak yang orang berkenan..ape pon tak sabar nak wat kek banyak2 minggu ni:)
 
ingat next week nak tunaikan hajat makan nasi kandar kat penang tapi ader tempahan plus jerebu ni memang batal lah..baucer hotel simpan sampai lepas raye lah en suami kate..huhu..nak puasa ni kena dok umah diam2...

Tiada ulasan: