yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Khamis, 4 Julai 2013

nak g jalan dekat2 tapi tempat kena best!!!

ahad ni en suami kate nak amik pelepasan coz nak spend time ngan anak2..tapi kami masih dalam perbincangan nak g lepak mane..mule2 mak plan macam nak genting tapi just nak g strawberry park dier je coz anak2 minat kalau g tempat macam tu..lame dah kami tak bawak anak2 g jalan-jalan..yelah dok bz ngan bisnes sampai mase limit nak bawak diaorang g mane2..asalnye nak g bermalam tapi jiran wat kenduri..tak best plak tak g kan..so, ahad jelah nampaknye kami free...

cadangan kedua plak ingat nak g port dickson...en suami kate dah masenye leh bawak anak2 ke sana coz mereka dah besar..dulu mase bawak kakak baru stahun lebih..tapi kalau nak g main air tak best plak nak g kami je..pas tu ingat nak ajak family belah en suami g menandangkan adik ipar dan isterinye merangkap bff saya balik dr perlis tapi en suami plak kate kalau nak ajak ramai2 patutnye plan awal2..erm..nampaknye tak leh gak lah g sane..

kalau nak g melaka plak xsyok coz baru je lagi balik dari melaka dua minggu lepas..sekarang ni dok pening nak g mane..kalau susah sangat balik pada idea asal jelah tapi kite bincang lagi nanti..huhu...

Tiada ulasan: