yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Jumaat, 11 Oktober 2013

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

Lagi 3 hari kite dah nak raye...setakat ni bukan tak feel nak raye cuma bile ibu dah takde ni sedih gaklah...Sejak ibu berangkat menunaikan haji 16hb september aritu kerap juga dapat bercakap ngan ibu dan 31hb ni insyaallah ibu akan pulang..kami rindu ibu sangat2...en suami pon rase yang same..maisarah tak yah katelah dok sokmo nangis rindu wan..kalau kena marah sikit nangis lah nak kat wan coz wan kan tak marah dier..huhu..anak2ku,mak pon rindu wan kamu sangat2..

menu pagi raye ni kami adik beradik perempuan akan bergotong royong siapkan..raye kena raye gak..plan awal nak g Cameron Highlands tapi mcm tak berapa ok je mood..yelah,ibu takde kan..so,masaklah kite kat umah ibu ye..abang saya je takde coz akan pulang ke rumah mertua di Perak..yang lain ade..ayah pon akan raye bersama2 kami..meriah sikit...

persiapan raye anak2 mak tak wat lagi..ingat nak g carik baju tido untuk dipakai malam raye nanti..utk Musyrif mak dah belikan..untuk kakak2 je takde lagi...baju tshirt pon mak tak beli lagi..tak taulah sempat ke tak ni coz sibuk ngan kelas,wat kek lagi,berkejar ke shaklee lagi...huhuhu..bz mom saya ni..

cakap pasal shaklee, alhamdulillah berjalan lancar setakat ni..mase daftar bulan pertama dapatlah rase bonus yg 5%...masuk bulan kedua sudah injak ke 8%..now sudah capai untuk ke 11%..syukur alhamdulillah rezeki dariNya..kek pon dah mule ramai orang order..every week mesti ade tempahan..Terima Kasih Ya Allah kerana tidak putus2 rezeki yang Engkau berikan..aku terlalu bersyukur kepadaMu..Amin...

ape pon saya sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua kawan2 yang mengenali diri kami..jemputlah dtg umah ye..
 


Tiada ulasan: