yang teristimewa dan tersayang...

yang teristimewa dan tersayang...

Selasa, 31 Disember 2013

alhamdulillah...

hari terakhir 2013 sudah...macam2 cerita sebenarnye tapi tak sempat nak ceritakan semua..ape pon ramai yang dah tahu berita gembira ni tapi mak nak share gak kat blog mak untuk kenang2an..alhamdulillah at last hajat mak ngan ayah tercapai gak..2-3 bulan dok makan main2 perancang dan pas sebulan stop terus peknen..mula2 tak tau gak peknen coz bile test je negatif...seminggu pas tu test balik coz ayah risau dok sakit perut je..kalau negatif ingat nak mintak doc ubat bg period..tapi bile test samar plak..tak sedap hati sebelum g penang mak ajak ayah g jumpe doc peberet...at last setelah scan doc sahkan mak peknen..syukur alhamdulillah..jadik excited sangat2..

tapi peknen kali ni memang lain lah..mak jadik tak larat sangat2..mak jadik pengunjung setia toilet..kakak icha suke teman mak mase mak muntah2..sampai dier tanye dah abis dah muntah??aduhai dalam lembik2 tu nak gelak pon ye gak...setakat ni anak2 takde yang meragam..kakak sarah plak excited..dier kate adik dier ade dua org dalam perut..huhu..kakak2....suke benar dapat adik kembar...so far scan mmg sorang..

insyaallah due mak kali ni 08.08.2014..hope adik kuar pas raye tau coz kakak2 ngan abg kamu cepat sangat nak tgk dunia..kamu kuarlah raye kedua pon takpe...hehe...mak harap semuanye berjalan lancar sampailah mak lahirkan kamu sayang...sekarang ni dok usha2 dulu barang2 baby..maklumlah barang2 lame majoriti dah bg kat orang...yang tinggal barang2 besar je..baju tinggal sekotak kecik je..tu pon baju yang mak sayang..huhu..

Tiada ulasan: